måndag 29 september 2014

Uppvisningsmatch 11 oktober

Vi har blivit ombedda att spela en kort uppvisningsmatch mot FCH i Helsingborg Arena i samband med FCH:s nästa hemmamatch. Vi kommer då att spela på fullstor plan med målvakt. Matchen kommer bara att vara c:a fem minuter. I samband med detta går tjejerna självklart in gratis på matchen. Föräldrar kommer att få gå in för 50 kr. FCH spelar den 11:e oktober kl. 16:00. Vi kommer att spela i första periodpausen.

Då matchen är väldigt kort kommer vi inte att hinna spela med alla spelare. Därför vill jag att alla som vill vara med på detta anmäler intresse. Anmälan gör ni genom att prata med någon av oss tränare, via kommentar på bloggen, mail eller telefon.

Om vi får väldigt många anmälningar kommer vi att prioritera de som spelat längst. Om flera spelare hållit på lika länge kommer närvarostatistik att användas.

Det kan vara nervöst att komma in och spela i en stor hall som Helsingborg Arena. Det är viktigt att komma ihåg att vi gör det för att det är roligt. Det är inte viktigt hur många mål vi gör eller släpper in. Om vi får många anmälningar är det ok att vara med och stötta laget från bänken. Även det kommer att vara en härlig upplevelse. Så tänkt på att det är ok att fortsätta anmäla även om ni ser att det redan finns många anmälningar. Vi vill gärna att alla hänger med och stöttar laget.

7 kommentarer:

Thomas sa...

Maja.E. vill vara med

Anonym sa...

Hanna P. vill gärna vara med.

Anonym sa...

Nellie .F vill gärna vara med.

Unknown sa...

Agnes vill spela. Även intresserad av att stå i mål.

Unknown sa...

Filippa och Julia vill vara med

Henrik Nordgren sa...

Isabell vill vara med, gärna som målvakt.

Patrik sa...

Emma vill sitta på bänken och stötta

Skicka en kommentar