tisdag 30 september 2014

Förstärkning av F03

I början av säsongen tränade F01/02 och F03/04 tillsammans. Detta hade fördelar då båda lagen hade problem med att de ofta var för få på träningarna. Av olika anledningar har man nu valt att dela upp lagen. Det innebär att det problemet med få tjejer på träningarna för F03 åter blivit aktuellt.

Vi vill gärna hjälpa dem, och ser detta som en möjlighet för några av våra tjejer att prova på att träna med F03. Vi börjar med några tjejer som vi ledare tror är mogna att prova på.

I första hand kommer man att träna en gång i veckan med 03. Lämpligt tillfälle är onsdagar då de tränar 16:30 - 17:45 i Sporthallen. Man behöver naturligtvis inte träna onsdagar med oss i så fall. Man fortsätter tillhöra vårt lag, vilket innebär att man spelar matcher med oss. Beroende på hur upplägget fungerar kommer vi efter hand att justera. T.ex. kan det bli aktuellt med fler spelare som hjälper 03.

Jag är medveten om att detta kan vara känsligt både för barn och föräldrar. Har man synpunkter tar jag gärna en diskussion. Vi vill alla att våra tjejer ska ha kul och få en bra möjlighet att utvecklas.

Föräldrarna till de tjejer som i första hand är tilltänkta har redan blivit tillfrågade. Ni som har tjejer födda 05. Om ni tror att de är sugna på att prova på att prova på att träna med F03 får ni gärna skicka ett mail till mig. Det kan vara bra för oss ledare att veta vilka som är sugna på att prova på.

/Rolle

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar